Firma jonë ligjore e drejtuar nga pronari përbëhet nga avokatë ndërkombëtarë, shumëgjuhësh (gjermanisht, shqip, frëngjisht, anglisht) të cilët janë të paracaktuar për të trajtuar çështje komplekse, transnacionale. Fokusi është në çështjet me një kontekst zvicerano-francez apo zviceran-shqiptar . Avokatët tanë ju përfaqësojnë jo vetëm në të gjithë Zvicrën, por edhe para gjykatave dhe autoriteteve të huaja. Sigurisht, ne jo vetëm që jemi duke bërë gjyqe, por edhe këshillues.

Një nga kompetencat tona kryesore është ligji i sportit. Ne mbështesim atletët profesionistë, klubet sportive dhe agjentët e lojtarëve në çështjet ligjore dhe mund të mbështetemi në një rrjet funksionues, veçanërisht në futboll. Ne do të lihemi para FIFA-s, Gjykatës së Arbitrazhit Sportiv në Lozanë dhe gjykatave shtetërore.

Për më tepër, gjithmonë i jemi përkushtuar pasionit dhe thirrjes për mbrojtje kriminale. Respektimi i parimeve të procedurës penale është një çështje shqetësuese për ne, për të cilën ne punojmë me kompetencë profesionale dhe entuziazëm në interes të klientëve tanë.

Individët privatë si dhe kompanitë dhe klubet sportive janë në duar të mira me sfidat e tyre ligjore në Ligjin Meier Sadiku.

Do të ishim të lumtur t'ju bindnim për zgjidhjet tona krijuese, pragmatike dhe me kosto të ndjeshme.